Після Кличка над Повєткіним познущався ще й грузин

Телеведучий Отар Кушанашвілі зізнався, що відчув приниження після перемоги Володимира Кличка.
Кличко влучав краще (фото boxnews.com.ua)
Кличко влучав краще (фото boxnews.com.ua)

Російський телеведучий із грузинським корінням Отар Кушанашвілі у різкій формі висловився про поразку Олександра Повєткіна у суботньому бою проти українця Володимира Кличка.

"Якщо ти, як Повєткін, рік розповідаєш, що присвятиш перемогу батькові, який пішов в інший світ, якщо ти говориш про це, будучи навіть на око, не в формі, як повинно бути зараз совісно! Цей бій мене принизив. Не чіпай святі імена, якщо ти сорок разів падаєш на підлогу і 39 разів висуваєш рахунок Кличкові, який буцім чинив підло, стань із ним перед дзеркалом і подивися, в якій мірі готовності перебуває твій суперник. Ні краплі зайвої ваги, жилавий, сухорлявий…", - цитує Кушанашвілі vesti.ua.  

Кушанашвілі також вказав на негідну поведінку росіянина після бою.

"Це єдина битва такого рангу, коли переможений навіть не спромігся привітати переможця. Мені, і я впевнений, що і вам, довго розповідали, що спорт - це благородство. То йди в кут рингу, де один із братів відстояв корону, поклонися і скажи: ніс не доріс, не по Савці свитка! Ми отримали щиглик по носі. Не треба глумитися над українцями, називаючи їх хохлами. Коли ви приписуєте бою політичний підтекст, будьте готові до того, що вас просто поб'ють. Дивіться і вчіться, як поводився Кличко, він сказав, що бився з видатним боксером, а наш міцний хлопець навіть не привітав його", - пише телеведучий.

Він також припустив, що Кличко, можливо, свідомо не хотів відправляти достроково Повєткіна у нокаут.

"Хоч Повєткін і відстояв ці 12 раундів, я все одно припустив після бою - а раптом Кличко просто не хотів розмазувати суперника, тому що билися в Москві? Ну, а раптом? Кличко все контролював, я розчарований. Ми ніяк не можемо вгамуватися за ціни на газ, що люди підняли голови. Київ - місто у всіх випадках не людожерське, а більш пристосоване до життя. Якщо ви стверджуєте, що ви супердержава, то і боксер, що стоїть за вами, повинен бути таким же. Він повинен виходити і бити суперника".

Нагадаємо, у суботу, 5 жовтня, Володимирові Кличку не вдалося нокаутом перемогти Олександра Повєткіна під час бою у Москві. Росіянин вистояв усі 12 раундів, хоча чотири рази побував у нокдауні та сім разів - на підлозі рингу. За одноголосним рішенням трьох суддів, Кличко переміг із рахунком 119-104. Кличко отримав за перемогу 17 мільйонів доларів США, його суперник - 139.

Ця перемога стала 61-ю у кар’єрі Володимира (61-3-51 КО), а Повєткін зазнав першої поразки (26-1-18 КО).   

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.