Букмекери прогнозують поразку росіянина Повєткіна у бою з Кличком

Російському боксеру дають максимум 20 відсотків шансів на перемогу.
Повєткін не витримав погляду Кличка (фото sports.ru)
Повєткін не витримав погляду Кличка (фото sports.ru)

Володимир Кличко, попри піар-заяви з боку команди російського спортсмена Олександра Повєткіна, є безсумнівним фаворитом у бою на думку букмекерських контор. Так, авторитетна у світі букмекерська контора Британії William Hill приймає ставки на перемогу Кличка із коефіцієнтом 1,17, тоді як на Повєткіна ця цифра складає 5,00. Коефіцієнт нічиєї між боксерами дорівнює 29 пунктам, повідомляє bigmir.net.

Контора приймає й інші ставки на завтрашній бій. Можна поставити на спосіб перемоги. Варіантів два для кожного боксера: нокаут, технічний нокаут, дискваліфікація або перемога за очками, тобто рішенням суддів.

Ймовірність перемоги Володимира Кличка нокаутом - близько 60 %, коефіцієнт 1,57 на William Hill. Набагато нижчі шанси Повєткіна на достроковий тріумф - 7,00 (менше 14%). Перемога Кличка рішенням суддів котирується із коефіцієнтом 3,25, на Олександра Повєткіна дають 13,00.

Також стосовно до бою Кличко - Повєткін ставки роблять на те, в якому раунді боксери переможуть достроково. Найімовірнішою вважається перемога українця з 7 до 9 раунду, на кожен із них ставлять 11 пунктів. Нижчі шанси на перемогу у 4-6 і 10 раундах - коефіцієнт 13,00.

Якщо росіянин нокаутує суперника, то найімовірніше із 3 до 8 раунду, вважають у William Hill. Коефіцієнти тут стартують із 41.00 для кожного з цих раундів і вище - для інших.

Нагадаємо, що трансляція, присвячена цій події №1 у світі боксу, розпочнеться на телеканалі "Інтер" завтра, 5 жовтня, о 20:30.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.