Джамала зізналася, що стала талісманом Кличка

Кримськотатарська співачка попросила журналістів перестати спекулювати на темі виконання гімнів під час поєдинку Кличка та Повєткіна.
Джамала радить не плутати творчість і політику (фото facebook.com/jamalamusic)
Джамала радить не плутати творчість і політику (фото facebook.com/jamalamusic)

Співачка Джамала, яка у суботу, 5 жовтня, виконувала гімн України на рингу у Москві перед початком бою між українцем Володимиром Кличком та росіянином Олександром Повєткіним, попросила журналістів та коментаторів вгамувати емоції та перестати спекулювати на темі виконання гімну у її Йосипа Кобзона виконанні.

"Я до глибини душі здивована нескінченним обговоренням того, хто і як співав гімн! Якщо хтось не пам'ятає, в суботу був поєдинок між боксерами, а не конкурс на краще виконання гімну України і Росії! Мікрофони, фонограма або живе виконання, погана чи хороша організація бою, домисли журналістів або "аналіз" усіх, хто вважає себе музикантами, не має жодного стосунку до суті події. Я вважаю, що і Україна, і Росія були представлені гідно і професійно. Крапка! Усім, хто так не вважає, бажаю удачі та успіхів у виконанні своїх національних гімнів. Усіх журналістів закликаю припинити спекуляції на цю тему. Досить порівнювати мене з Йосипом Кобзоном і вишукувати в моїх словах те, чого в них немає", - написала Джамала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Також екстраваґантна кримчанка додала, що у понеділок вранці їй телефонував сам Володимир Кличко і сказав, що вона - його талісман і "йому дуже сподобалося моє виконання гімну". "Перепостіть краще цю цитату", - жартома порадила усім Джамала.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.