Єгипет закликає українців повернутися на курорти

Чиновник туристичного відомства країни переконує, що в Єгипті все спокійно.
Наважаться відвідати країну фараонів хіба найсміливіші (фото egypt.rv.ua)
Наважаться відвідати країну фараонів хіба найсміливіші (фото egypt.rv.ua)

Голова державного агентства Арабської республіки Єгипет із туризму Насер Хамді під час прес-конференції у Києві закликав українців не боятися повертатися на відпочинок до його країни. Про це він заявив учора, 24 жовтня, повідомлює tyzhden.ua.

"Ми тут перебуваємо, щоби переконати українців у тому, що ситуація в Єгипті спокійна. Ми хочемо, щоби ви повернулися до нас і насолоджувалися прекрасними видами і чудовими пляжами", - сказав Хамді.

Він також запропонував Міністерству закордонних справ України відправити делегацію до Єгипту, щоби переконатися в безпеці відпочинку там.

Хамді назвав Україну дуже важливою країною для туристичної індустрії Єгипту.

Від 14 серпня цього року в Єгипті оголосили про запровадження надзвичайного стану. Це сталося після того, як сили безпеки розігнали два наметові містечка прихильників поваленого президента Мохаммеда Мурсі. Запроваджений надзвичайний стан, за прогнозами, мав тривати не більше місяця. Проте у вересні тимчасовий президент Єгипту Адлі Мансур продовжив дію надзвичайного стану в країні ще на два місяці. Причиною для такого кроку, за словами влади, послугувала проблема із безпекою у країні.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...