Переселенці з Західної України організували бунт у Врадіївці?

Одною з причини, чому саме мешканці Врадіївки змогли організувати такий бунт проти міліції – є те, що в даному населеному пункті проживає багато переселенців із Західної України. Таку версію запропонував миколаївський політолог Олександр Ухмановський.
опришки і Олекса Довбуш
опришки і Олекса Довбуш

«Так, як останнім часом з професійних обов’язків я відслідковую силові протести (неполітичні, а власне сутички населення і міліції), звернув увагу на такий факт – майже всі такі сутички відбуваються там, де проживають так звані «западенці». Так і Миколаївщина, Врадіївка – район, на території якого проживають цілими селами переселенці з Заходу України», - зазначив Ухмановський.

«Западенці живуть невеликими згуртованими родинами, у них сильні традиції і народні легенди, вони мають великий досвід боротьби. Влада, щоб не допускати подібних випадків, має визначати регіони мешкання таких людей і дуже акуратно проводити там свою політику», - роздумує політолог.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.