Українка стала прем'єром Придністров'я

Верховна Рада республіки Придністров'я підтримала кандидатуру Тетяни Туранської на пост Голови Уряду ПМР, передають місцеві медіа.

В середу, 10 липня, на заключному засіданні весняної сесії Верховної Ради Придністров'я депутати одноголосно підтримали затвердження прем'єром екс-заступника Степанова з регіонального розвитку Тетяни Туранської.

Її кандидатура була запропонована президентом Придністров'я Євгеном Шевчуком.


Довідка:
Туранська Тетяна Михайлівна народилася 20 листопада 1972 року в м. Білгород-Дністровську Одеської області. Національність - українка.
У 1995 році закінчила Одеський державний економічний університет за спеціальністю "Бухгалтерський облік, контроль і аналіз в промисловості".

З січня 1999 року до лютого 2012 року працювала в Податковій інспекції в місті Рибниці і Рибницького району головним спеціалістом відділу планових перевірок, а також начальником відділу з роботи з проблемними платниками податків. 

З 2012 року була заступником глави державної адміністрації Рибниці з економічних питань. Влітку 2012 року призначена на посаду голови державної адміністрації Рибниці і Рибницького району. 

20 червня 2013 року у зв'язку з відходом у відпустку Петра Степанова Тетяна Туранськая була призначена в.о. прем'єр-міністра Придністров'я. Одночасно президент Придністров'я Є. Шевчук підписав указ про призначення її на посаду заступника голови уряду з регіонального розвитку. 
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.