Якщо в Крим, то «пішки» – квитків на потяги немає

Всі квитки на 45 днів вперед на поїзди у напрямку Криму викуплені. «Укрзалізниця» запевняє: відсутність квитків - це не спекуляції, а дефіцит вагонів.

Ситуацію зможуть змінили 248 нових вагонів, які планується придбати до кінця 2013 року. Наразі сервіс бронювання квитків «Укрзалізниці» переконує, що найбільша «пожежа» з туристичними напрямками - Кримом і Західною Україною. А квитки на потяги продаватимуть за старими цінами ще лічені дні.

Важко буде не тільки повернутися після свят і напередодні початку навчального року, але і виїхати зі столиці на вихідні.

Наприклад, на 25 серпня вже нема купейних місць на потяги №206 «Феодосія – Київ», №58 «Євпаторія – Київ», №298 «Севастополь – Київ», №99 «Ужгород – Київ», декілька залишилося і на №50 «Трускавець – Київ».

Так, на 23 серпня нема «плацкарту» на популярні №91 «Київ – Львів» та №12 «Київ – Сімферополь», кілька вільних місць залишилося в №13 «Київ – Ужгород», №43 «Київ - Івано-Франківськ», всього три купейних - в №28 «Київ – Севастополь».

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...