Після Азарова до соціальної мережі Facebook добрався і Янукович

Адміністратори сторінки Президента обіцяють періодично змінювати його фото і відповідати на запитання українців.
Перше фото Януковича на Facebook під привітанням до Дня Незалежності
Перше фото Януковича на Facebook під привітанням до Дня Незалежності

У популярній соціальній мережі Facebook після «поселення» там багатьох вітчизняних політиків і прем’єр-міністра Миколи Азарова з’явилася нарешті і сторінка Президента України Віктора Януковича. Зображенням для персоналізації сторінки у Facebook її розробники обрали штандарт Президента України із зображенням золотого тризуба, а головне фото на сторінці обіцяють періодично змінювати, інформує korrespondent.net.

Сьогодні на сторінці опублікували відеозвернення Януковича з нагоди Дня Незалежності, матеріали зі сьогоднішніх заходів за участю Президента, інформаційні повідомлення та інфографіку про основні кроки України у напрямку євроінтеграції.

У спеціальному додатку "Доступ до публічної" інформації на офіційному представництві АПУ у Facebook передбачено можливість оформити запит на отримання публічної інформації в режимі онлайн. Всі запити автоматично опиняться у Головному управлінні доступу до публічної інформації, яке у визначені законом терміни розгляне їх і надасть відповіді.

У додатку Звернення громадян покроково описана законодавчо затверджена процедура оформлення звернення громадян до Глави держави у письмовому вигляді.

Офіційну сторінку вестиме Головне управління прес-служби та комунікацій Президента України.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.