Що бажають прості українці президенту в день народження

Про побажання і подарунки керуючої верхівки України Януковичу знагоди 63-х уродин можемо лише здогадатись. Кажуть дарують книжки (навіщо), картини (бо стін багато), золоту півкілограмову монету (бо він то любить). З офіційних осіб відомо лише про вітання від екс-сссрівських лідерів, голови європарламенту Мартіна Шульца та президента Польщі Комаровського.

А от що би побажали своєму законно обраному президенту його громадяни з’ясовувала «Українська правда».

Читачі видання на Facebook бажають Віктору Януковичу в день народження отримати квиток на Марс, піти на пенсію, отримувати тільки чесно зароблену зарплату, відстоювати свої інтереси в чесних судах, стати людиною, стати президентом Сомалі, добра і любові.

Такі та інші побажання читачі залишили на стіні "Української правди" у мережі.

"Бажаю Віктору Федоровичу виконати СВОЮ Ж програму "Україна для людей". У разі виконання, зобов'язуюсь голосувати за нього на виборах. У разі неможливості виконання - бажаю сили визнати це і гідно піти", - пише один з користувачів.

Серед побажань багато недоброзичливих, однак президенту також бажають добра і любові. "Щоб він прокинувся переповнений цим почуттям і почав творити добро!", - зазначає інший дописувач.

Найбільше лайків зібрало побажання Анастасії Берези "піти на заслужений відпочинок".

"Від щирого серця бажаю президенту жити так, як і 80% його співгромадян, отримувати тільки чесно зароблену зарплату, відстоювати свої інтереси в чесних судах, ходити в ту ж лікарню, що і більшість інших українців, стояти в чергах, їздити по прекрасних українських дорогах, і ніколи, ніколи НЕ СКИГЛИТИ..." – було і таке щире побажання.

"Головне, щоб вистачало снаги", "Щоб з ним завжди чинили так, як він з людьми…", "Через два роки на пенсію!!!", "Жити на одну зарплатню, а ще краще - на мінімальну пенсію", - побажали користувачі.

Загалом – нічого поганого. Лише того, що заслужив.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.