Янукович зробив неймовірне зізнання перед "регіоналами" про Бога та Росію

Президент популярно пояснив тим, хто не хоче вступати до Євросоюзу, чому не варто вірити північному сусідові.
Мабуть, Янукович просить сил перед іконами не "в тих руках" (фото for-ua.com)
Мабуть, Янукович просить сил перед іконами не "в тих руках" (фото for-ua.com)

Під час зустрічі з фракцією Партії регіонів 4 вересня Президент України Віктор Янукович звинуватив російських партнерів у порушенні низки домовленостей і оголосив, що вибір зроблено на користь асоціації з Європейським союзом, повідомляє zn.ua.  

Президент, зокрема, повідомив, що кожен свій ранок розпочинає з молитви, у якій просить, щоби Бог дав йому терпіння і витримку для спілкування зі стратегічним сусідом.

Янукович поскаржився на необов’язковість у стосунках з боку Росії, яка не виконує взяті на себе зобов'язання, порушує домовленості  та прагне принизити і задавити.

Одним із аргументів Януковича стала історія узгодження Харківських угод. Тоді російська сторона на найвищому рівні пообіцяла, що частиною досягнутих домовленостей буде зміна формули ціни газу для України. Згодом росіяни свою обіцянку не дотримали.

Низка прикладів про "вибрики" Росії Янукович підсумував висновком про те, що партнерського і шанобливого ставлення північного сусіда до України очікувати не варто. Тому його рішення на користь європейського вектора є безальтернативним. Разом із тим він підкреслив, що до пунктів роботи Митного союзу, котрі не суперечать угоді про зону вільної торгівлі з ЄС, Україна готова долучитися. Також Янукович додав, що Росія залишається найбільшим торговим партнером України.

Після доповіді Президент поцікавився у присутніх у залі кінотеатру "Зоряний", чи має хтось заперечення. Проте навіть найбільші вороги євроінтеграції та водночас прихильники "російського ведмедя" тихенько сиділи на місці. Попри тиху згоду "бунтарів" Віктор Янукович закріпив досягнутий успіх і нагадав усім, хто не хоче в ЄС, де розташовані двері. Разом із тим докинув, що такі нехай нарікають на себе. Дверима теж ніхто не захотів скористатися… 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.