Янукович на День Незалежності продемонстрував шпагат між ЄС та Росією

Президент України готовий до компромісів з усіма країнами заради процвітання.
Янукович "твердо захищає свої власні інтереси"
Янукович "твердо захищає свої власні інтереси"

Асоціація з Європейським союзом допоможе формувати Україні сучасну європейську державу, але разом із тим держава повинна зберегти і продовжити поглиблення інтеграційних процесів з Росією, країнами євразійського співтовариства та іншими світовими лідерами і новими центрами економічного розвитку. "Це - вибір України, і тільки ми всі разом відповідаємо за його здійснення", - цитує учорашню промову під час урочистих зборів з нагоди 22-річниці Дня Незалежності України Віктора Януковича його прес-служба.

"Ми твердо захищаємо свої власні інтереси. Незалежність стала для нас справжнім вчителем у прийнятті самостійних рішень і визначенні власного розвитку, з опорою, в першу чергу, на власні сили. Ми стали відповідальними союзниками і партнерами. Ми прагнемо до побудови паритетних відносин і готові йти на компроміси, які зміцнюють стабільність і несуть процвітання для нас і всіх наших сусідів. Ми вчимося правильно розпоряджатися своєю свободою і ніколи не підтримаємо політику нових стін і протистояння. Наша сила - це наша внутрішня єдність у прагненні до змін. Тому курс на модернізацію всіх сфер життя є виразом інтересів українського народу. В основі ідеї Незалежності - віра в Людину, її життєву силу, її свободу, її спасіння і високе покликання. Ця віра живе в нашому народі вже понад тисячу років, знову і знову відроджується завдяки вічним християнським цінностям і Божим заповідям" - заявив Янукович учора під час урочистого зібрання з нагоди державного свята на Володимирській гірці у Києві. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.