Влада готова відправити Тимошенко на лікування за кордон

Українська влада готова піти на компроміс у питанні лікуванні екс-прем'єр-міністра.
Богословська вважає, що компроміс наблизить Україну до асоціації (фото tsn.ua)
Богословська вважає, що компроміс наблизить Україну до асоціації (фото tsn.ua)

Українська влада розглядає варіант з підготовкою законодавства, щоби відправити Юлію Тимошенко для лікування за кордоном задля підписання Асоціації з ЄС. Про це під час прямого ефіру на телеканалі ICTV заявила народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська, інформують comments.ua.

Кажучи про необхідність прийняття рішення щодо питання Юлії Тимошенко, Інна Богословська зазначила, що "навіть іноземці не вимагають помилування Тимошенко, оскільки ця кримінальна справа завдала мільярди доларів збитків Україні".

Також Богословська додала, що "Тимошенко через свої політичні погляди не хоче проведення операції в Україні". Однак разом із тим вона наголосила, що питання про лікування Тимошенко за кордоном не може бути вирішене індивідуально, а має бути законодавчо оформлене. Для цього необхідно змінити законодавство, в якому встановити ​​норму, що стосується можливості переривання терміну ув’язнення для лікування за кордоном. Також, за словами народного депутата, необхідно підписати двосторонню угоду зі стороною, яка погодиться на лікування екс-прем’єр-міністра.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.