На Закарпатті школярі брали штурмом мерію через скасовані канікули

Сьогодні приблизно 500 школярів та їхніх батьків розпочали штурм мерії Ужгорода через скасування осінніх канікул.
Школярі хочуть відпочити від школи (фото mukachevo.net)
Школярі хочуть відпочити від школи (фото mukachevo.net)

Протест дітей супроводжували вигуками: "Владу на мило" та "Погорєлов, поверни осінні канікули", повідгомляє 7dniv.info. 

Коли місцевий міський голова відмовився вийти до пікетувальників, учасники акції вирішили взяти будівлю міськради штурмом. Натовп розлючених школярів кинувся до дверей будівлі, проте правоохоронці завчасно зачинили їх зі середини.

Після другої спроби штурму до мітингувальників вийшов заступник міського голови Юрій Беляков. Проте він відмовився щось пояснювати дітям. У чиновника з натовпу полетіла пластикова пляшка з водою і після цього він знову сховався у мерії. 

У понеділок, 28 жовтня, в закарпатських, і зокрема ужгородських школярів мали розпочатися тижневі осінні канікули, інформує newsru.ua. Але 25 жовтня після обіду за рекомендаційним розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації Ледиди ці канікули скасували. Через теплу погоду осінні канікули об'єднали зі зимовими.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...