У міліції заявили, що всі зниклі після розгону Євромайдану знайдені

Усі зниклі під час силового розгону Євромайдану 30 листопада знайдені.
фото zz.te.ua
фото zz.te.ua

Про це повідомили в головному управлінні МВС України в Києві, інформує ТСН.

За інформацією правоохоронців, зниклі працювали агітаторами в цей час. Так, 17-річного Дениса Гуменюка знайшли в суботу, зараз він перебуває з дідусем у Києво-Святошинському районі Київської області. Як виявилося, Гуменюк їздив разом з представниками однієї з партій по містах України й агітував людей, щоб вони прибули до Києва і взяли участь в акціях Євромайдану.

Також були знайдені Лілія Хачатурова та Марина Цебоєва. Вони повернулися додому 7 грудня. За даними міліції, Цебоєву організатори мітингів задіяли як агітатора для роздачі листівок на Майдані Незалежності. "Іншої інформації про неповнолітніх, які зникли під час масових акцій, поки не надходило", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, після розгону Євромайдану, 30 листопада, і штурму Адміністрації президента, 1 грудня, зникли понад 30 українців. Після дій "Беркуту", який жорстоко розганяв активістів, список зниклих складається мінімум з 33 осіб.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.