За побиття Чорновол взялася прокуратура: інцидент взято на особливий контроль

Генеральна прокуратура взяла на особливий контроль розслідування побиття учасниці Євромайдану, громадської активістки та журналістки Тетяни Чорновол.
фото pravda.com.ua
фото pravda.com.ua

Про це повідомили у прес-службі відомства.

За дорученням генерального прокурора Віктора Пшонки, вранці на місце події (траса "Київ-Бориспіль") для проведення повторного огляду виїхали заступник генпрокурора Роман Андрєєв та перший заступник міністра внутрішніх справ Віктор Дубовик.

"Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні заступником генпрокурора Романом Андрєєвим взято на особливий контроль", - повідомили в прес-службі.

Згідно з офіційною заявою, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом побиття громадської активістки та журналістки Тетяни Чорновол. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство, вчинене групою осіб).

Як повідомив начальник прес-служби Головного управління МВС у Київській області Микола Жукович, Чорновіл виявили працівники Державтоінспекції 25 грудня близько 0:40 на трасі "Київ-Бориспіль" неподалік Борисполя. Її автомобіль Chevrolet Aveo був сильно пом'ятий з двох сторін, заднє скло було розбите. У самої Чорновол було сильно розбите обличчя. Міліціонери викликали швидку, яка відвезла активістку в лікарню.

У той же час, родичі журналістки відмовилися надати міліції відеореєстратор, який був встановлений в її авто, пише РБК-Україна..

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...