На Львівщині у новорічну ніч зловмисники пошкодили магістральний кабель зв’язку

До правоохоронців лінійного відділу на станції Ужгород від чергового диспетчера Ужгородської дистанції сигналізації та зв’язку надійшло повідомлення про те, що на дільниці "Камяниця-Сянки" відсутній зв’язок поїзного диспетчера.
фото twidler.ru
фото twidler.ru

Слідчо-оперативна група була направлена на місце події. На перегоні "Ужгород-Доманинці" неподалік від колії правоохоронці виявили, що з металевої шафи магістрального зв’язку шляхом вирубування викрадено магістральний бокс та пошкоджено магістральний кабель зв’язку, повідомляє МВС України на Львівській залізниці.

Затримки руху поїздів не було. Працівниками залізниці проводяться відновлювальні роботи. Транспортні правоохоронці встановлюють осіб причетних до вчинення злочину.

Сума завданих збитків встановлюється.

По даному факту внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками злочинупередбаченого статтею 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка".

Подібні порушення призводять до вимушеної зупинки поїздів, перебоїв у графіку їх руху і, відповідно, матеріального збитку. Засоби зв'язку на залізничному транспорті нерозривно пов'язані із цілісністю кабельних ліній, які забезпечують безперебійність пристроїв зв'язку. Кабельні лінії багатоканального зв'язку також використовують для організації телефонного та телеграфної зв'язку між різними віддаленими пунктами залізничної мережі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...