У Києві внаслідок сутичок на Грушевського вже двоє загиблих: одного вбили "беркутівці" (ВІДЕО)

Близько 6-ої ранку "беркутівці" застрелили чоловіка на барикадах.
фото pravda.com.ua
фото pravda.com.ua

Активіста вбили двома пострілами: в голову та в шию. Хлопцеві близько 20 років, повідомляє телеканал новин 24.

Українська правда пише, що загиблого звуть Сергій Нігоян. Сергій народився і жив в Україні, у селі Березнуватівка Дніпропетровської області. На Євромайдан приїхав 8 грудня.
В проекті Єлюди він розповідав, що із самого початку дивився по ТВ новини про Майдан і не міг спати ночами.
7-го грудня сусід із села підвіз його до Дніпропетровська. Сергій шукав, де у Дніпропетровську збираються люди, щоб підтримати київський Євромайдан. Шукав, шукав і не знайшов. Тоді поїхав на вокзал. Купив квиток на потяг до Києва. Батькам зателефонував уже з Майдану. "Батько запитав, ти куди зник?", - переказував розмову хлопець. Коли дізнався, де син, дуже розхвилювався, просив бути обережним. 
Силовики цієї ночі під час сутичок більш прицільні, ніж попередні дві ночі. Бійці спецпідрозділів з-за дерев та щитів вичікують моменти та здійснюють постріли, кидають гранати.

На пагорбах силовики встановили два прожектори, аби краще бачити мітингувальників та влучніше проводити обстріл.

Раніше стало відомо, що в лікарні помер хлопець, який вдень напередодні впав з колонади стадіону під час сутички з "Беркутом". Наразі ця інформація не підтверджена.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...