Волинські священики Московського патріархату обурені вчорашніми словами намісника Лаври про підтримку Януковича

Прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко  звернувся із закликом до намісника Києво-Печерської Лаври владики Павла Лебедя не робити гучних заяв від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича.
фото news.bigmir.net

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я не знаю, чи точно ЗМІ передають слова митрополита Павла, сказані сьогодні (йдеться про вчорашній день, - прим. ред.) Януковичу, але те, що наші церковні ресурси розміщують інформацію про "молитву" тих потвор і їхні відвідини Лаври - це спонукає мене до глибокого сорому. Сьогодні спілкувався з багатьма своїми друзями - простими волинськими священниками. І від усіх чув слова обурення", - написав священик.

Також Віктор Мартиненко звернувся особисто до Владики Павла з такими словами: "Владико, Павле! Будь ласка, не говоріть від імені усієї Церкви. Ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси - просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у с**аку, а від усіх не треба!!!"

Нагадаємо, що вчора намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, Владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Христом і запевнив у підтримці української влади церквою Московського патріархату.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...