В ім'я зупинки насильства в Україні львів’ян просять завтра дотримуватися посту

Владика Ігор (Возьняк) оголосив завтрашній день Днем посту з метою зупинити кровопролиття.
фото zaxid.net
фото zaxid.net

"Наростає напруження між народом і правлячою верхівкою, що продовжується уже другий місяць. Гинуть люди, у яких стріляють бійці, а певних викрадених замордовують у відлюдних місцях або просто знущаються, обливаючи водою, роздягнених на морозі. Кулі, мордування і знущання не принесуть успіху у вирішенні проблеми… Необхідний мудрий діалог та прощення", - написав Митрополит у своєму зверненні, повідомляє прес-служба УГКЦ.

Тому Архиєпископ закликає всіх у завтрашній День преподобного Теодозія, 24 січня, постити, як хто може.  "Увесь день тільки вода й хліб, інші ваші жертви, які вам під силу принести на Господній вівтар. Молитву прошу продовжувати безнастанно і в наступні дні, закликаю священиків, щоб зорганізували ці моління, беручи участь в благаннях. У багатьох наших церквах ця молитва уже налагоджена, яка стримує певні негідні дії, що могли б відбутися", -  написав  Владика.
Також Митрополит закликав бити у дзвони, щоб припинилося кровопролиття та насильство в Україні.

Нагадаємо, що вчора під Борисполем знайшли тіло мертвого львів’янина Юрія Вербицького, який був активістом Євромайдану і якого перед тим викрали невідомі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...