Футбольні фанати стають на захист майдану.

Фанати полтавської "Ворскли" слідом за вболівальниками інших футбольних команд висловили свою підтримку Євромайдану.

"Ми, фанати футбольного клубу «Ворскла», патріоти свого міста і своєї України, висловлюємо солідарність із революціонерами Майдану, висловлюємо їм повну підтримку у боротьбі за чесну, справедливу, вільну Україну і повністю підтримуємо їх у цьому",

 - йдеться в заяві на сайті уболівальників полтавського клубу. 

Фанати "Ворскли" засуджують "нинішню владу, яка своїми діями і своєю безвідповідальністю та цинічним відношенням до своїх громадян довела країну до сьогоднішнього протистояння".

"Ми висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героям України загиблим смертю хоробрих в ім`я своєї Батьківщини".

Фанати також закликали всіх мешканців міста висловити свою громадянську позицію на вулиці, повідомляє Тиждень.ua

"Тільки змінами ми зможемо досягти кращого майбутнього. Києве, Полтава з тобою!!!",

- наголосили вони у своєму зверненні. 

Ультрас харківського футбольного клубу "Металіст" також заявили про початок активної підтримки Євромайдану. Відповідне повідомлення розміщено на сторінці фанатської спільноти в одній із соцмереж..

"Отже, чесні, наш вихід! Харківська фанатська громадськість вирішила повним складом йти і захищати харківський Євромайдан від можливих провокацій "простітушек",

- йдеться в тексті.

Заради цього вболівальники, зазвичай розділені на північну і південну частини на стадіоні, домовилися забути про внутрішні чвари та об'єднати зусилля.

"Із собою не треба брати ніяких підручних засобів активного або пасивного захисту. У нас мирна акція. Якщо прийдуть всі, то жоден "продажний гопник" навіть не подумає сіпатися на мітингувальників. Роки на футбольних секторах і навколофутбольних полях дали достатньо досвіду кожному з нас , щоб ми могли справлятися з будь-якими проблемами своїми руками",

- закликають лідери фанатського руху "Металіста

Нагадаємо, про підтримку протестувальників заявили ультрас київського "Динамо", а також донецького "Шахтаря", дніпропетровського "Дніпра" , одеського "Чорноморця" та сімферопольської "Таврії", луганської "Зорі", запорізьких "Кривбасу" та "Металурга", львівського "Карпати".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...