Папа Римський випустив у небо за мир в Україні двох білих голубів, але їх одразу спіткало нещастя

Папа Римський Франциск закликав до припинення насильства в Україні після того, як щонайменше трьох людей було вбито в результаті останніх зіткнень, до яких спричинила двомісячна політична криза.
фото gazeta.ua
фото gazeta.ua

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"Мої молитви зараз з Україною, зокрема, з тими, хто втратив свої життя протягом останніх днів, і з їхніми родинами. Я сподіваюся, що конструктивний діалог між інститутами і громадянським суспільством може бути налагоджено, подальшого насильства вдасться уникнути і дух миру і пошуку спільного блага запанує в серцях людей", -
заявив Папа Франциск у своєму щотижневому зверненні на площі Святого Петра.

Після виступу Папа Римський разом з дітьми, які його оточували, випустив у повітря двох білих голубів, які символізували мир для України. Проте птахів негайно атакували хижаки - чайка і вороною. Десятки тисяч людей на площі Святого Петра спостерігали, як один з голубів вирвався, залишивши в дзьобі чайки кілька пір'їнок, в той час як ворона продовжувала клювати другого. Що сталося з птахами потім, не повідомляється.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...