Львівський міськвиконком ухвалив низку рішень щодо зовнішньої реклами на вулицях міста

Сьогодні  виконком Львівської міської ради прийняв  рішення про надання ТзОВ "Ф-Арсенал" дозволів на розміщення зовнішньої реклами на вулицях Зубрівській, 38-а, вул. Кавалерідзе, 1-а, а ТзОВ ВКФ "Ром Лтд" на вул. Сяйво та Сяйво, 12.

Про це повідомив кореспондент ІА "ГРІМ"  з засідання виконкому.

Також виконком проголосував за скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами на вул. І.Франка, 73, виданого приватному нотаріусу Бочан. О. І., а також на вул. Сербській, 3, виданих ТзОВ "Шокоооооооолад".

Виконком  не проголосував за надання ТзОВ "Бізнес Прайм Україна" дозволу на розміщення зовнішньої реклами на вул. Стрийській, 48 та надання фізичній особі-підприємцю Іон. Н.В. дозволу на вул. Б. Хмельницького, 223, а також підприємцю Лешневській Х.І. дозволів на розміщення зовнішньої реклами на вул. Бандери-Глибокій, у зв’язку з зауваженнями до оплати праці, повідомила директор департаменту економічної політики міськради Ірина Кулинич.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...