Стали відомі шокуючі деталі візиту Януковича у парламент 29 січня

Розлючений президент України Віктор Янукович шокував депутатів з фракції Партії регіонів у Верховній Раді під час свого недавнього візиту до парламенту, який відбувся 29 січня - якраз перед прийняттям закону про амністію учасників протестних акцій.
фото pohlyad.com
фото pohlyad.com

Про це в ефірі "Громадського ТБ" заявила депутат Інна Богословська, яка нещодавно покинула фракцію ПР.

За її словами, візит Януковича був пов'язаний не стільки зі згодою частини "регіоналів " голосувати за закон про амністію в редакції опозиції. Януковича розлютила згода групи депутатів від ПР підтримати повернення Конституції зразка 2004 року, яка б серйозно урізала його повноваження, передає Новый Регион.

Богословська підтвердила, що Янукович прибув у Раду, будучи хворим. "У мене крововилив", - сказав президент однопартійцям.

"Він прийшов не через закон про амністію. У нас було близько 260 голосів за акт щодо повернення конституції 2004 року. Це викликало істерику... Янукович сказав: "у мене не здригнеться рука розпустити парламент і не підписати скасування "законів 16 січня"... Він був як воскова фігура - білого кольору, без кровинки в обличчі... Він неймовірно сильно кричав прямо на засіданні фракції, виглядав настільки страхітливо, що абсолютна більшість членів фракції оніміли... "У мене на кожного є справа, кожен з вас матиме зі мною справу!". Він був на зриві", - сказала Богословська.

"Янукович виглядає як поранений звір. Як поводиться ведмідь? Він стає на задні лапи, кричить, намагається всією своєю тушею налякати, а якщо відчуває, що цього не вистачає, падає на людину і тисне усією своєю вагою", - висловилася Богословська про поведінку Януковича під час візиту до парламенту.

"Він в гніві дуже агресивний. У нього дуже важка енергетика", - додала депутат.

"Я розмовляла з низкою людей. Вони були просто отетерілими. Ці люди всі керівники, відомі особистості. Я навіть у страшному сні не можу уявити, щоб хтось думав, що на них зможуть кричати", - стверджує Богословська.

"Але він не придушив, я переконана, що мінімум половина фракції відчуває себе ображеними... Люди, які були вільні у своїй роботі, керівники, розвивали бізнес, раптом опинилися в ситуації, коли всі їхні свободи обрізані - голосувати, говорити і вибирати між добром і злом", - пояснила колишня соратниця Януковича.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...