Поки в Криму неспокійно, Путін ні з того ні з сього захотів перевірити боєготовність російських військ

Президент РФ Володимир Путін доручив Міністерству оборони провести раптову комплексну перевірку боєготовності військ і сил Західного і Центрального військових округів, повідомив сьогодні міністр оборони РФ генерал армії Сергій Шойгу.

"Відповідно до розпорядження президента Російської Федерації сьогодні в 14:00 раптово підняті по тривозі війська Західного військового округу, а також з'єднання та військові частини, що дислокуються на її території, 2 -а армія Центрального військового округу, командування Повітряно-космічної оборони, Повітряно-десантних військ, Дальньої і Військово-транспортної авіації", - наводить слова Шойгу "Інтерфакс".

За його словами, Путін доручив перевірити здатність військ до дій при вирішенні кризових ситуацій, що становлять загрозу військовій безпеці країни, а також антитерористичного, санітарно-епідеміологічного та техногенного характеру. Перевірка буде проводитися з 26 лютого по 3 березня в два етапи.

Як зазначає Новий Регіон, раптова перевірка проходить на тлі розмов про можливість введення російських військ в Україну, де тривають заворушення. Після того, як вуличні бої припинилися в Києві, демонстрації почалися в Криму. У Севастополі та Сімферополі проходять зіткнення прихильників і противників нової української влади.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...