"Свободівці" відгамселили гендиректора НТКУ через форс-мажор на Громадському ТБ, - випусковий редактор

Вчорашнє побиття нардепами від "Свободи" гендиректора Національної телекомпанії України (НТКУ) Олександра Пантелеймонова, ймовірно, сталося через появу на телеканалі російської співачки Валерії, яка з’явилася на телеканалі у зв’язку з форс-мажорними обставинами.

Про це розповів випусковий редактор "Громадського телебачення", яке в той час виходило в ефірі Першого національного, Андрій Сайчук у своєму Facebook.

"Наприкінці випуску в нас сталася накладка - гість (Олег Рибачук) застряг в корку і спізнювався. Щоб виграти час я попросив поставити трансляцію концерту з красной площадє в масквє - хвилин 5 ми показували цю гівномуть - потім вийшли на іронічний коментар ведучої Ані Бабінець і продовжили випуск. Але свободівці, схоже, ввімкнулися саме в ці 5 хвилин, побачили валєрійу, яка, коло мавзолея з леніним, волала якусь імперську оду, логотип Першого національного, натурально офігіли, планка в наших патріотичних обранців впала - і народні месники полетіли на нтку розбиратися з пантелеймоновим. От така історія", - написав А. Сайчук.

"Не те щоб це виправдовувало свободівців, але принаймні хоч якась з'явилася логіка в цій макабричній пригоді", - додав він.

Нагадаємо, вчора низка нардепів від "Свободи" принизливо вибили з гендиректора НТКУ заяву на звільнення, назвавши його "москальським непотрібом".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...