Рейтинг Путіна серед громадян РФ продовжує зростати

Згідно з результатами дослідження російських соціологів, опублікованого вчора, рівень схвалення діяльності президента Росії Володимира Путіна  - 75,7%.

Такі результати спільного опитування фонду " Громадська думка" і Всеросійського центру вивчення громадської думки, який соціологи проводили з 14 по 16 березня, інформує ИТАР-ТАСС.

За останній місяць рейтинг кремлівського очільника зріс на 11,4%, а з початку року - на 15,1%. При цьому, серед жителів Москви і Санкт-Петербургу, які в останні три роки давали нижчу оцінку роботі президента, ніж росіяни в середньому, в останні місяці рівень схвалення роботи Путіна також значно зріс і досяг максимуму за п'ять років - 71,3%.

Згідно з цим опитуванням, 91% росіян одобрюють приєднання Криму до Росії як суб'єкта РФ. У Москві приєднання Криму підтримують 90%. При цьому, в столиці середня цифра незгодних є вищою, ніж у середньому по Росії.

У Москві це рішення не підтримують 8,1% опитаних, тоді як загалом по країні - 4,1%.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...