На фоні окупації Росією Криму, рейтинг Путіна у цій країні зріс до максимальних показників

Починаючи з середини лютого рівень схвалення діяльності президента РФ серед його громадян виріс і досяг максимального значення за останні кілька років.
фото eurasia-eansu.org
фото eurasia-eansu.org

Згідно з даними Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД), діяльність Путіна схвалюють 71,6% росіян. Від середини лютого рейтинг президента Росії зріс на 9,7% і набув свого рекордного відсотку підтримки, повідомляє gordonua.com.

"Це відбувається на тлі  політичної кризи в Україні, ситуації  в Криму (ці події назвали головними  за минулий тиждень 64% респондентів), а також на хвилі переможного  виступу російської збірної на XXII Зимових олімпійських іграх  і початку Паралімпіади в Сочі (32%)", - повідомляє ВЦВГД.

Всеросійський центр вивчення громадської думки - найстаріша російська дослідницька організація, створена в 1987 році. 100% акцій компанії належать державі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...