У Верховній Раді - таємна конституційна більшість?

Олесь Доній

Народний депутат України

 У Верховній Раді з’явилася таємна конституційна більшість. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook  пише народний депутат Олесь Доній.

309 голосів у ВР - це прихована конституційна більшість???  Мало хто звернув увагу на реультати вчорашнього таємного голосування у ВР за членів Вищої Ради юстиції. Найбільше Партія регіонів хотіла бачити членом Вищої Ради юстиції Володимира Колесниченка(депутата однойменної фракції).

І на таємному голосуванні Володимир Колесниченко набрав... 309 голосів!!! Як не рахувати, але одних лише голосів фракцій Партії регіонів та КПУ для такої захмарної кількості не вистачить... Звідки з'явилася така кількість таємних голосів? Хтось може з опозиційних політиків пояснити голосування опозиціонерів за Володимира Колесниченка? Хтось може взяти на себе відповідальність за це голосування? Хтось може чесно зізнатися, що він голосував за Володимира Колесниченка? Це що, означає, що у Партії регіонів є таємна конституційна більшість?

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...