Краще бути бомжем, ніж сучасним мусором (Краще бути безпритульним, ніж міліціонером)!

Віталій Уманець

Блогер. Журналіст.

Активіст громадянського руху "Спільна Справа"

Проживає у Кременчуку

 

 

Цікаві ті люди, які зараз намагаються якимось чином виправдати мусорів. Типу скрізь є покидьки і адекватні люди, і саме адекватних - більшість серед правоПохоронців, просто хтось маніпулює громадською думкою, щоб відвести удар від сім'ї, спрямувавши всю енергію народного гніву на "бідолашних" мєнтів. 

Знаєте, я тут нещодавно так реально задумався, коли побачив опитування: "Кого ви підтримуєте: мафію чи міліцію?"

Я реально не знав що відповісти!  У справжньої мафії є хоча б якісь елементарні норми, закони, кодекси, понятія, за порушення яких самі ж мафіозі і вбивали своїх братків. Друзі, а ви бачили серед мітингуючих біля Врадіївського райвідділу міліціонерів, які б теж вимагали покарати Дрижака і Со, бо вони позорять правоОхоронні органи і таким садистам не місце серед справжніх міліціонерів? Ні, їх там не було, як і на інших численних мітингах, хіба що в ролі тіхарів. 

Коли чуєш про черговий бєспрєдєл мєнтів, створюється таке відчуття, що в них уже взагалі немає жодних гальм! ЖОДНИХ! Яка там мафія?

А тому, шановні защітнічки мєнтов, скажіть мені, будь-ласка, як можна працювати адекватній людині в державній структурі, рівень довіри до якої близько 1%?! ОДИН ВІДСОТОК! Тобто 1 зі 100!

"Брехня!"-скажете? Не 1%? Ну не знаю, бо куди ще нижче цій довірі можна впасти, якщо людина, яка бачить обабіч дороги мєнта і гопніка, обирає ту сторону дороги, по якій їй назустріч йде гопнік? 

Все! Фініта ля комедія! Приїхали! 

Сучасні українські правоПохоронні органи - це опора режиму Януковича, без якої він швидко гепниться вниз. Тому тиснути на них ЖИТТЄВО необхідно! Якщо серед них ще дійсно залишилися адекватні люди, вони повинні зрозуміти, КОГО вони захищають! Вони захищають ЗЕКА, час якого підходить до кінця, вони захищають РЕЖИМ, який знущається над українцями в Україні, вони захищають свою ж СИСТЕМУ, яка безкарно масово вбиває звичайних людей!

І тому, доки я не побачу масових звільнень правоОхоронців з листами розкаяння, щодо свого перебування в цій людиноненависницькій системі під назвою МВС, я ВІДМОВЛЯЮСЬ вірити в те, що там ще працюють адекватні люди! 

Грошей у бідолашних немає? Нічим сім'ю годувати? Криза в країні? Роботи зараз не знайдеш, тому вони і вимушені терпіти цю систему? 

БРЕХНЯ! Тисячі разів БРЕХНЯ І ТУПІ ВІДМАЗКИ!

Та я краще бомжем буду, ніж сучасним мусором! 

Бо як казав великий Омар Хайям:

Краще пащу у злидні, голодувати чи красти, 
Ніж в число блюдолизів мерзенних потрапити. 
Краще кістки гризти, ніж спокуситися солодощами 
За столом у мерзотників, які мають владу. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...