Депутат "Свободи" фотографувався голий у кабінеті Верховної Ради

У редакцію інтернет-видання informator.su потрапило фото, на якому зображено народного депутата України від ВО «Свобода» і колишнього першого заступника міністра охорони здоров’я Святослава Ханенка. Нардеп позує перед камерою невідомого фотографа абсолютно оголений.

«Поки ВО «Свобода» декларує високоморальну лінію своєї партії та засуджує будь-які натяки на еротику, її член похилого віку позує перед камерою, не приховуючи (вибачте за каламбур) навіть член», - констатує «Інформатор» .

Видання також стверджує, що світлина оголеного Ханенка зроблена у його службовому кабінеті у Комітеті з питань охорони здоров’я Верховної Ради України. Також редакція «Інформатора» перед публікацією фото надала його спеціалістові, який підтвердив, що світлина не змонтована.

Довідка з Вікіпедії:

Святослав Михайлович Ханенко народився 23 серпня 1953 року в селі Біла Криниця Рівненського району Рівненської області. 1972 року закінчив Рівненське медичне училище, здобув кваліфікацію фельдшера. З 1972 до 1974 року служив у збройних силах. З 1974 до 1981 року навчався у Київському медичному інституті ім. академіка О.О. Богомольця, на лікувальному факультеті, здобув кваліфікацію лікаря. З серпня 1981 року до вересня 1989 року працював анестезіологом-реаніматологом у хірургічних та акушерсько-гінекологічних клініках Києва. З жовтня 1989 року до лютого 1997 року працював головним лікарем медико-санітарної частини будівельно-монтажного тресту № 1. З березня 2004 року до лютого 2005 року працював директором медико-соціального центру Шевченківського району Києва.

З березня до жовтня 2005 року обіймав посаду першого заступника міністра охорони здоров’я України.

Депутат Шевченківської районної в м. Києві ради III, IV, V скликань.

З 22 листопада 2004 року до січня 2005 року - координатор медичної служби Комітету Національного порятунку на Майдані Незалежності в Києві.

Член партії «Наша Україна» з дня її створення і до 16 жовтня 2007 року.

16 жовтня 2007 року вийшов з партії «Народний Союз Наша Україна» і склав повноваження депутата Шевченківської районної ради  Києва з морально-етичних та ідеологічних мотивів.

З 1 квітня 2008 року - член Всеукраїнського об’єднання «Свобода», з вересня 2008 року – голова Київської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», з листопада 2010 року – депутат Київської обласної ради VI скликання, уповноважений представник фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

12 грудня 2012 року став народним депутатом України 7-го скликання від партії «ВО «СВОБОДА». Голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення реформування системи охорони здоров'я, медичної освіти та науки Комітету з питань охорони здоров'я.

Одружений. Дружина – Ханенко Тетяна Михайлівна, 1962 року народження. Сини – Ханенко Святослав Святославович 1982 року народження, Ханенко Ігор Святославович 1993 року народження.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.