Як помирав український парламентаризм (ВІДЕО)

Вчора Верховна Рада прийняла держбюджет на 2014 рік, а потім зайнялася питаннями, що не значилися в порядку денному.

Віце-спікер Ігор Калєтнік запропонував голосувати руками. Голосування відбувалося за схемою: депутати піднімають руки, а через кілька секунд голова лічильної комісії Володимир Олійник оголошує результати голосування. Цифра стандартна - 235.

Депутати прийняли таким чином десять законів, пише ЛІГАБізнесІнформ. Зокрема, провладна більшість Верховної Ради України посилила обмеження на проведення масових акцій. Участь у масових акціях в масці, шоломі або з використанням інших засобів або способів маскування, згідно зі змінами до статті 185 кодексу України про адміністративні правопорушення, тягне за собою накладення штрафу від 250 до 300 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт до 15 діб. Таке ж покарання тягне за собою встановлення малих архітектурних форм (наметів) без дозволу МВС.

Відео Accidents news

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...