Кожара поскандалив з послами іноземних держав, розказавши їм казку про екстремістів і показавши їм "голівудське кіно" (ВІДЕО)

Скандалом закінчилась зустріч міністра закордонних справ України Леоніда Кожари з силовиками та послами закордонних країн.

Українські чиновники більше ніж годину розповідали послам про екстремістів і радикалів на вулицях, запевняли, що в журналістів не стріляли, а буцімто вони самі піддавали себе небезпеці. Також послам показали технологічно змонтоване відео співробітниками міліції про агресію протестувальників на вулиці Грушевського. Жодного кадру застосування "беркутівцями" зброї, коктейлів молотова або викрадення громадян послам не продемонстрували, повідомляє 5 канал.

Завершити зустріч міністр хотів не надавши слово послам. Останніх це обурило. Вони заявили, що їм показали "голівудське кіно", покритикували Захід а висловити свою думку не надали.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...