29 особам, затриманим за масові заворушення у Києві, міліція повідомила про підозру (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

До органів внутрішніх справ доставлено 50 активних учасників подій на вул. Грушевського, 34 з них – процесуально затримано. 29 повідомлено про підозру, повідомили у прес-службі МВС України.

Представники МВС України зустрілися зі студентами, що прийшли до стін відомства, та поінформували їх про хід розслідування кримінальних проваджень, в яких фігурують учасники масових безладів у столиці.

За словами заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова, 19 січня слідчими за фактами подій у центрі Києва відкрито кримінальне провадження за ст. 294 Кримінального кодексу України – масові заворушення. Тоді частина радикально налаштованої молоді вчиняла кримінальні правопорушення: наносили тілесні ушкодження працівникам міліції, використовуючи палиці, каміння, пляшки із запалювальною сумішшю. Наразі багато правоохоронців госпіталізовані.

50 найбільш активних учасників масових заворушень вже доставлені до органів внутрішніх справ. 34 правопорушників процесуально затримані, 29 – повідомлено про підозру.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...