Скандал: Поки терористи наступають інспектори ДАІ беруть хабарі і збивають активістів

Чергове епічне відео про «доблесних» працівників Державної автомобільної інспекції зняли громадські активісти Житомирської області, що в міру своїх сил борються з тотальною корупцією в цій державній структурі.

Пропонуємо відео житомирських громадських активістів, на якому зафіксований до певної міри міні-детектив: вистежування та фіксація «перевертнів» у міліцейських погонах, які займаються звичною для себе справою на дорогах України: обманом, грабунком та вимагання хабарів в учасників дорожнього руху.

На цей раз сюжет розгортався доволі незвичним чином: після того, як хабарник у погонах був спійманий, як то говориться, на гарячому, він в паніці почав втікати від громадських активістів.

У нього це вийшло, але при цьому вчинив ДТП, капотом збивши з ніг автора відео – житомирського громадського активіста Дмитра Кравчука.

Варто зауважити, що втеча з місці ДТП за українським законодавством є причиною для відкриття навіть кримінального провадження за статтею 136 ККУ.

З відео зрозуміло, що один із тих, хто взяв хабара, вчинив ДТП і втік з місця пригоди – один із очільників Користишівського районного відділу ДАІ Житомирської області, який на момент цієї всієї історії не перебував на службі, так як на ньому не було спеціального жетону.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...