На «Марші рівності» в Києві затримали 30 осіб – МВС

9 правоохоронців постраждали
Фото Громадське
Фото Громадське
Дев'ять міліціонерів постраждали в зіткненнях на Оболонській набережній у столиці під час проведення «Маршу рівності» за права секс-меншин.
 
Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС України в Києві.
 
«Станом на цей час за медичною допомогою до лікарів звернулося 9 працівників міліції, постраждалих під час сутички на Марші рівності», - йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що правоохоронці вже затримали три десятки хуліганів.
 
«За підозрою в скоєнні хуліганській дій під час Маршу рівності міліція уже затримала 30 осіб. Правоохоронці продовжують встановлювати особи правопорушників, аби притягнути винних до відповідальності», - поінформували в міліції.
 
Як відомо, у суботу вранці учасники гей-параду зібралися на Оболонській набережній у Києві. Під час «Маршу рівності» група радикалів кинула в учасників близько 10 петард, начинених уламками заліза.
 
Нагадаємо, 2 червня «Правий сектор» звернувся до міського голови Києва Віталія Кличка з проханням звернутися до суду щодо заборони акції ЛГБТ-спільноти для «уникнення провокацій, конфліктних ситуацій і неприємностей будь-якого характеру». Мер Києва Віталій Кличко закликав організаторів утриматися від проведення «Маршу рівності».

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...