Як Харків вітав росіян з днем Росії

У мережі з’явилося відео, як активісти Харкова привітали працівників російського консульства із Днем Росії. Зокрема, харків’яни закидали будівлю синьою та жовтою фарбою, а представників НАТО зганьбили.

Відповідне відео зняли журналісти медіапроекту «Накипело.

Декілька десятків харківських активістів прийшли до будівлі консульства РФ, аби «привітати» росіян із Днем Росії, а також відслідкувати зрадників із місцевої влади, котрі прийдуть вітати росіян.

Для забезпечення громадського порядку, зігнали міліціонерів, число який значно перевищувало кількість активістів. Між харків’янами та правоохоронцями виникла сутичка, проте її вдалося швидко влагодити.

Активісти «прикрасили» будівлю російського консульства синіми та жовтими плямами. Також при вході написали: «Вперед ж*полизи Путіна».

Представників НАТО активісти запитали, де допомога Україні та миротворчий контингент НАТО на Донбасі. Також закликали показати всім світом, хто такий Путін.

Мітинг закінчився виконанням українського гімну.

Як відомо, сьогодні Російська Федерація святкує 25-річницю з дня прийняття Декларації про державний суверенітет РРФСР 1990 року. Це свято відзначається на державному рівні та є вихідним днем.

Нагадаємо, вітаючи своїх громадян, президент Володимир Путін назвав Росію «сучасною, відкритою і вільною» країною. Глава Кремля переконаний, що ніхто не зможе її «переробити», хоч дехто намагається «перекодувати» державу.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...