Усі маршрути тролейбусів будуть збережені - Чаплінський

Вчора, 10 червня, відбулось громадське обговорення щодо реконструкції скверу Св. Юра, на якому головний архітектор міста Львова Юліан Чаплінський представив оновлений проект скверу, - повідомляє кореспондент "Грому".

За словами архітектора, історико-містобудівне обґрунтування, необхідне для перенесення дороги біля церкви Св. Юра, погодили в Міністерстві культури України. Як він уже зазначав раніше, автори цього ІМО вважають, що та дорога, яка є зараз, є дисгармонійним елементом, який погано впливає на вигляд церкви.

Новий проект відрізняється від первинного вужчою дорогою вздовж Політехніки – з 17-метрової 4-смугової вона перетворюється на 9-метрову 2-смугову, заїздом на вул. Озаркевича, який у початковому проекті був відсутнім, ліквідацією стоянки навпроти музею Новаківського, зміщенням пам’ятника з осі воріт.

Відповідаючи на емоційні запитання представника "Львівелектротрансу", Чаплінський заявив: "Усі маршрути, які мають їздити – будуть їздити!" 

 

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...