За калоріями будуть стежити шкарпетки

Американські експерти обіцяють, що в найближчий термін будуть доступні для купівлі електронні шкарпетки, навчені контролювати витрату калорій під час тренувань, стежити за ритмом серця і уникати можливих травм.

Одягнувши такі шкарпетки на тренування, можна буде значно поліпшити його результати.

Диво-шкарпетки вже мають назву – Sensoria. Тканина, з якої вони створені, може зчитувати тиск у будь-якій точці стопи і контролювати довжину і висоту, а також швидкість кроку, витрату калорій тощо.

До того ж, цих властивостей тканина не втрачає з часом і після прання. Всі дані, які фіксують шкарпетки, передаються на браслет, який одягається на щиколотку. З нього параметри з допомогою Bluetooth доходять до ПК і телефону і піддаються аналізу.

Завдяки йому пристрій підбирає оптимальний ритм спортивних тренувань, в ході яких можна уникнути прикрих травм і добитися максимальних результатів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.