На Донеччині затримали жінку, яка вимагала 10 тисяч доларів хабара

Сільський голова на таку суму оцінила свої послуги за вирішення земельного питання.
"Доплати" до зарплати українським чиновникам дуже подобаються
"Доплати" до зарплати українським чиновникам дуже подобаються

Жінка-посадовець одного зі сіл Донеччини зажадала від чоловіка 10 тисяч доларів США за вирішення земельного питання - надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою для відведення ділянки у власність під будівництва житлового будинку.

Працівники управління боротьби з організованою злочинністю "головиху" затримали "на гарячому" у службовому кабінеті після одержання частини хабара у розмірі 5 тисяч доларів США. Окрім грошових коштів "убозівці" вилучили ще й "куплене" рішення голови сільради, повідомляє mvs.gov.ua.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання незаконної вигоди службовою особою).

Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...