Працівник Львівської облдержадміністрації ненавмисно вбив колегу з обласної ради

Трагедія сталася у вихідний день на невеликій водоймі неподалік Львова під час полювання на пернатих.
В Україні щороку гинуть люди під час полювання (фото uahunter.com.ua)
В Україні щороку гинуть люди під час полювання (фото uahunter.com.ua)

Службовець відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Львівської обласної державної адміністрації Петро Сам…к ненавмисним пострілом убив колегу з відділу управління комунальним майном Львівської обласної ради. Трагедія сталася в районі села Липники Пустомитівського району Львівської області у суботу, 21 вересня.

У відділі зв’язків із громадськістю головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області ІА "ГРІМ" повідомили, що обоє чоловіків є львів’янами. 54-річний працівник Львівської облдержадміністрації здійснив смертельний постріл у голову 62-річного колеги-мисливця. Про інші деталі трагедії не повідомляють.

Інформацію про випадок внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Порушено справу за ст. 119 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на період від 3 до 5 років.  

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...