Львівські таксисти протестували автопробігом

В обласній державній адміністрації пообіцяли допомогти усім гуртом.
Скоро через податки таксистам залишаться лише "шашечки"
Скоро через податки таксистам залишаться лише "шашечки"

Сьогодні у Львові понад сотня таксистів влаштували протестний автопробіг через наміри влади запровадити дороговартісні ліцензійні картки. Акцію організував голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський.

"У Верховній Раді запланували ухвалити законопроект про видачу документів органами місцевої влади таксистам, - розповідає Володимир Макрух. - Ми і так маємо усі дозволи, за якими платимо 630 гривень у місяць за те, що є приватними підприємцями і ще півтори тисячі за ліцензію віддали. А влада хоче з нас 60 тисяч гривень за ліцензію брати", цитує львівського водія gazeta.ua.

Таксисти зібрались на околиці Львова на перехресті вулиць Пасічна та Джорджа Вашингтона. Там авто вибудували у колони, дехто з вікна виставив прапор і з аварійним світлом поїхали до обласної адміністрації, щоби передати своє звернення керівникові області Вікторові Шемчуку. Дорогою водії гучно сигналили. У холі обладміністрації таксистів зустрів заступник  Сергій Василенко.

"Ми просимо вас донести до пана Президента, як ґаранта конституційного права, щоби він дослухався до наших звернень. Ми би сіли за стіл переговорів, було би враховано усі наші пропозиції і не доводити до всеукраїнського страйку і протестів", - звернувся Корчинський до чиновника.

"Я буду радий, якщо не тільки Президент, а й Віктор Шемчук, народні депутати від Львівщини, зробимо усе, щоби вам допомогти", - відповів Василенко, забираючи звернення. Після передачі документів таксисти поїхали працювати. 
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...