Семенченко: Росія не стане наступати, їй і так поступаються Широкино

Росія не стане використовувати військові сили для того, щоб захопити нові території, їй зараз і так все дають. Таку думку висловив колишній комбат батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

Сьогодні Лисичанськ відзначає рік звільнення від терористів. У зв'язку з цим не міг не прозвучати питання: чи не спробують терористи відвоювати Лисичанськ знову. Нардеп зазначив, що Росії нема чого воювати, вона виграє політичними ходами. Яскравий приклад тому Широкино. За кілька місяців Росія не змогла вибити українські війська з Широкино, а тепер вона доб'ється свого за рахунок якоїсь демілітаризації та буферної зони.

У Росії дуже сильна п'ята колона в Україні, констатував нардеп. Раніше стало відомо, що на урочистих заходах в Лисичанську крізь бійців «Донбасу» намагалися прорватися представники Московського патріархату. Після того як їх спроби не увінчалися успіхом вони виконали гімн України, вимушені підспівувати присутнім.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...