Кортеж патріарха Кирила ледь не збив пішоходів (відео)

Одна з поліцейських машин, які супроводжували кортеж глави Російської православної церкви патріарха Кирила під час його візиту в місто Іваново (РФ) 21 липня ледь не збила пішоходів. Кадри ДТП, зафіксовані на відеореєстраторі, виклав місцевий сайт IvanovoNews.
 
На відео видно, як найперший з патріаршого кортежу поліцейський автомобіль, що їхав на пристойній швидкості, не вписався в поворот і боком врізався в бордюр прямо біля початку “зебри”, ледь не перевернувшись.
 
На щастя, пішоходи, які очікували зеленого сигналу світлофора, встигли відскочити в сторону і відбулися лише переляком. Принаймні, про потерпілих у цій аварії офіційно не повідомлялося, зазначає видання.
 
Примітно, що місцеві поліцейські, які перекривали дорогу для проїзду кортежу, своїми очима бачили ДТП, але відреагували на нього абсолютно незворушно.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...