Заради притулку для 70-х котів вінничанка продала квартиру

Щомісяця Інна Тарановська витрачає понад 2 тисячі гривень на харчування та догляд за тваринами.
Така кількість котів сподобається не всім (фото kolo.poltava.ua)
Така кількість котів сподобається не всім (фото kolo.poltava.ua)

Інна Тарановська продала свою 4-кімнатну квартиру на 9 поверсі і придбала будинок за містом - усе заради котів, повідомляє tsn.ua. 

Першу кішку - Люсю - їй принесли 13 років тому. Тварина була хвора, але жінка її виходила. Відтоді покинутих тварин вона підбирає сама, підкидають сусіди та незнайомі. Вона їх лікує, годує і як може облаштовує побут. На місяць витрачає понад 2 тисячі гривень, каже вона.

Єдина проблема - сусіди. Від котоненависників змушена була з'їхати з багатоповерхівки. Проте у приватному секторі виявилось не краще. Домашні улюбленці почали помирати. Їх травлять та відстрілюють, бідкається жінка.

"Близько 20 тварин убитих по-звірячому. Були погрози, що будемо труїти, будемо вбивати. Це тільки початок. Уб'ємо всіх, разом із тобою, і вивеземо десь у ліс. Або сама йди геть із цими котами", - поскаржилася Тарановська.

Натомість сусіди кажуть, що новосели на них намовляють - котів ніхто не вбивав. Але навести з тваринами лад таки просили. Мовляв, через котячу навалу потерпає уся вулиця. Вночі голодні тварини перелазять через огорожу, крадуть кролів та курчат, дратують собак.

У сільраді, куди скаржилися сусіди, власницю котів зобов'язали усіх тварин вакцинувати і посадити у вольєр. А от про погрози новій господині, запевняють, нічого не чули. Рятувати котячу матір взялися зоозахисники. Хочуть зробити вищим паркан, аби коти не могли його перестрибнути. А ще допомогти зі стерилізацією. Щоправда, поки волонтери мають для цього лише тисячу гривень. 
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...