Піскун та Мельник відпочивали в американському пабі?

Петра Мельника та чоловіка, подібного на колишнього Генерального прокурора України Святослава Піскуна, днями бачили в американському місті Сант-Маркус у штаті Каліфорнія.
Мельнику у США нічим не згірш як в Україні (фото bagnet.org)
Мельнику у США нічим не згірш як в Україні (фото bagnet.org)

За словами співрозмовника агентства, чоловіка, дуже подібного на колишнього Генерального прокурора України, зауважили в одному із пабів Сант-Маркуса, повідомляє unn.com.ua.

"Його (Піскуна, - ред.) бачили у компанії з колишнім ректором Національного університету Державної податкової служби Петром Мельником. Їх пов'язує давня і міцна дружба", - розповів співрозмовник агентства.

Разом із тим він припустив, що колишній генеральний прокурор Піскун міг консультувати свого товариша щодо подальших дій, які би могли убезпечити Мельника від покарання як в Україні, так і США.

Окрім того, співрозмовник не відкидає, що консультації могли стосуватися і справи племінника Петра Мельника, у якого виникли проблеми зі законом і який незабаром постане перед українським судом.

Нагадаємо, в США вже кілька місяців перебуває колишній ректор Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник, який утік з-під домашнього арешту.

Як відомо, свого часу Святослав Піскун неодноразово заявляв, що не володіє інформацією про місце перебування П.Мельника і навіть припускав, що колишній ректор не міг втекти з України. Ці заяви звучали ще до моменту затримання П.Мельника американськими правоохоронцями.

УНН неодноразово безуспішно намагався зв’язатися з колишнім Генеральним прокурором, щоби спростувати чи підтвердити інформацію про його місцеперебування.

Нагадаємо, перед цим українські медіа писали про те, що Піскун перебуває у Франції і продає всю свою нерухомість в Україні.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...