Стало відомо, за яких умов Львів чи інше місто-кандидат не прийме Євробаскет-2015

Місцевий організаційний комітет  (МОК) "ЄвроБаскет 2015" підписав Договори про співпрацю щодо підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу та передав їх до Донецької, Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Харківської міських рад та Київської міської державної адміністрації.
фото gazeta.lviv.ua
фото gazeta.lviv.ua

Договори визначають правовідносини між організатором  та приймаючими містами ЄвроБаскету 2015 щодо всіх аспектів підготовки турніру і передбачають розробку цілої низки концепцій.

Основою для  співпраці з містами-господарями  є Угода про проведення турніру, укладена між Федерацією баскетболу України (ФБУ) та ФІБА Європа, а також Досьє заявки, до якого увійшли письмові гарантії приймаючих міст про усіляку підтримку проведення ЄвроБаскету 2015 в Україні.

Місцевий організаційний комітет "ЄвроБаскет 2015" є офіційно уповноваженою ФІБА Європа та ФБУ структурою для забезпечення операційної частини підготовки та проведення турніру ЄвроБаскет 2015 в Україні.

Ці договори регулюють  питання підготовки транспортної, дорожньої, спортивної, готельної інфраструктури міст, промоції ЄвроБаскету 2015, а також належного рівня безпеки, охорони правопорядку та медичного обслуговування під час турніру. У МОК очікують, що найближчим часом міста підпишуть договори зі свого боку.

Як повідомив директор турніру в Україні Маркіян Лубківський, підписання такого договору ще не гарантує проведення турніру в місті.

"Однією з головних передумов проведення є наявність збудованої арени, яка відповідає усім вимогам ФІБА Європа", - підкреслив директор турніру, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...