Збірна України з футболу проведе відкрите тренування на «Арені Львів»

У суботу, 13 червня, о 20:00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться відкрите тренування збірної України з футболу, яке проходить перед кваліфікаційним матчем Євро-2016 між командами України та Люксембургу. Вхід на подію вільний, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«14 червня о 19:00 на стадіоні «Арена Львів», що на вулиці Стрийська, 199, відбудеться кваліфікаційний матч Євро-2016 між збірними України та Люксембургу. За день до цього, 13 травня, збірна України з футболу вперше запрошує вболівальників на відкрите тренування», - зазначено у повідомленні.

За словами організаторів, основною метою заходу є залучення дітей до спорту з тим, щоб вони згодом відчули себе членами великої футбольної родини, а перші паростки пізнання футбольної справи заклали міцний фундамент майбутніх спортивних звершень.

По закінченню тренування запланована автограф-сесія та вручення чисельних подарунків.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...