Євросуд розглядатиме вибори мера у Василькові

Кандидати в мери Василькова від опозиції Сергій Сабов та від Єдності екс-мер Валерій Попович звертатимуться до Євросуду з прав людини, оскільки суди всіх інстанцій в Україні відмовились визнавати фальсифікації.

"О 18 годині вівторок юридичний відділ партії почав складати позовну заяву до Європейського суду з прав людини", - сказав "Українській правді" Сабов, коментуючи рішення Київського апеляційного адміністративного суду.
"Я піду до кінця, чого б це мені не коштувало. Адже сьогодні не питання, хто став мером Василькова, питання в тому, що буде з Україною у 2015 році. З такою системою виборів ми приречені", - наголосив Сабов.
"Приречені на "арабську весну" або "турецький вибух" це вже деталі ... Головне те, що сьогодні влада не тільки не може чесно вигравати, але й не хоче це робити", - додав він.
У свою чергу представник Поповича адвокат Микола Неділько також повідомив "Українській правді" про те, що у штабі Поповича також готують скаргу до Євросуду.
"Звичайно, ми будемо звертатися до Європейського суду. Ми зараз готуємо нові документи і найближчим часом ми будемо подавати ", - сказав він.
"Доказів у нас дуже багато, ми хочемо всі зібрати. У нас є додаткові докази про підкуп виборців", - сказав він і додав, що має фотографії з позначками за потрібного кандидата, зроблені на мобільні. За ці фотографії мали заплатити по 100 гривень. Раніше вже було оприлюднено відео, про підкуп виборців, який нібито організований племінником голови ТВК - Марковим Павлом Євгеновичем.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...