Львів поки використав тільки 436 тис. грн. на дороги, з виділених 36 млн. грн.

Із 95 млн грн, які у 2013 році з держбюджету виділили безпосередньо для бюджетів міст і районів Львівщини, Львів отримав 36 млн грн, з них наразі освоєно тільки 436 тис. грн.

Про це повідомив заступник начальника управління розвитку інфраструктури – начальник відділу транспорту і дорожнього господарства департаменту житлового господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Віктор Чайко.
З цієї суми виділено на реконструкцію транспортного вузла на перехресті вулиць Городоцької – Тараса Шевченка у Львові 7,5 млн грн, на реконструкцію перехрестя Наукової та Стрийської – 7 млн грн, на реконструкцію вулиці героїв УПА – 9,98 млн грн, на ремонт вулиці Золотої – 1,2 млн грн, на ремонт вулиці Плужника – 346 тис. грн, на поточний ремонт вулиці Перекопської – 160 тис. грн, на ремонт вул. Величковського, 32 – 120 тис. грн, вул. Луганської – 279 тис. грн, проспекту Червоної калини – 1,291 млн грн, вулиці Сихівської – 300 тис. грн, вул. Княгині Ольги (від вул. Наукової до вул. Трускавецької) – 1,2 млн грн, вул. Трускавецької – 630 тис. грн, вул. Широкої – 1,87 млн грн, на заміну асфальтобетонного покриття на бруковане та ремонт тротуарів з бетонних плит на вул. Січових Стрільців – 1,04 млн грн, відновлення мозаїчного покриття на вул. Словацького (від вул. Крушельницької до вул. Університетської) – 358 тис. грн, влаштування асфальтобетонного покриття на вул. Університетській – 464 тис. грн, поточний ремонт вул. Пекарської (від вул. Туган-Барановського до вул. Чехова) – 1,87 млн грн. Повідомляє Zaxid.net.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...