Вимираємо чи омолоджуємось?

Україна посіла другу сходинку серед держав світу за рівнем смертності, за даними звіту Центрального розвідувального управління США. Американці нарахували 15,75 смертей на вказану кількість населення.

Варто зазначити, що рейтинг укладено з розрахунку кількості смертей на 1 тис. мешканців країни. Лідером було визнано ПАР із показником 17,36. Третю позицію отримало Лесото. Слідом розташувався Чад.

Серед сусідів України Росія отримала 10 місце, Білорусь - 13, Угорщина посіла 23 сходинку, а на рядок нижче розташувалася Молдова. Польща в свою чергу опинилася на 46 місці. А державами з найкращим показником є Катар, ОАЕ та Кувейт.

За даними українського Держстату, середня тривалість життя громадян України збільшується і до кінця 2013 р. досягне 74 років. Натомість, як зазначалося в демографічному звіті ООН, в Україні найнижчий в світі природний приріст населення. Нагадаємо також, що кількість мешканців держави станом на 1 травня 2013 р. складає 45,49 млн. Протягом 2012 року чисельність населення України скоротилася на 80,6 тис. осіб.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...